SELF Whey Protein Shake, išrūgų baltymai 1000g

SKU
SELFWhPrShake1000
„SELF Whey Protein Shake“ yra pagamintas iš išrūgų miltelių ir yra tinkamas sportininkams ir paprastiems žmonėms, norintiems padidinti baltymų kiekį meniu. Jis yra būtinas makroelementų baltymas. Baltymų milteliai labai gerai maišosi ir yra labai gero skonio. Tinka įvairių sričių sportininkams. Produktą galima vartoti tiesiog gaminant baltymų traškučius arba pridedant miltelių, kad padidintumėte baltymų kiekį, pavyzdžiui, sumaišydami jį su jogurtu ar koše. Kadangi tai išrūgų milteliai, jie turi puikų aminorūgščių profilį ir didelę biologinę vertę. 
Sumaišykite 30 g (matavimo šaukštą) su nugriebtu pienu arba vandeniu. 
100 g miltelių yra: Energija 400 kcal / 1750Kj Riebalai 4g, iš kurių transgranziniai 3,5g Angliavandeniai 13g, iš kurių cukrų 12g Baltymai 75g Pluoštas 1,3g Druska 0,4g 
Tai maisto papildas. Negalima viršyti rekomenduojamos paros dozės. Papildai nepakeičia įvairios dietos. Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Laikyti kambario temperatūroje, kad preparatas būtų apsaugotas nuo šviesos. Geriausias iki datos, pažymėtos ant pakuotės.

28,90 €
Sandėlyje
Daugiau informacijos
BrandSELF
Parašykite savo atsiliepimą
Jūsų Atsiliepimas apie:SELF Whey Protein Shake, išrūgų baltymai 1000g

Tai maisto papildas!

Rekomenduojamos paros dozės viršyti negalima.

Maisto papildai nepakeičia įvairios mitybos.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti kambario temperatūroje, apsaugotoje nuo šviesos.

Geriausias iki data nurodyta ant pakuotės.

More from SELF