"ICONFIT" hidrolizuotas kolagenas

SKU
ICONFITcoll300

"ICONFIT" hidrolizuotas kolagenas

Labai vertinamas kolagenas dabar pasiekiamas visiškai gryna forma. Moksliniai tyrimai parodė, kad norint pasiekti geriausią efektą, turime suvartoti 10 g kolageno per dieną. Kolagenas yra žinomas dėl savo naudingų savybių. Saugo sąnarius ir padeda jiems greičiau atsistatyti, gerina kaulų elastingumą ir ilgaamžiškumą, padeda formuotis kokybiškai raumeninio audinio struktūrai. Kolagenas taip pat visame pasaulyje žinomas dėl savo dalyvavimo odos struktūroje.

Lengvai virškinamas, nealergizuojantis ir labai gerai įsisavinamas organizmo papildas. Dėl savo neutralaus skonio ir kvapo tinka maišyti su įvairiais maisto produktais, kokteiliais ir gėrimais.

11,50 €
Sandėlyje

Apie kokybę ir chemines medžiagas

Estijos rinkoje pasirodė kai kurie produktai, kurie teigia esantys pigesni už "ICONFIT" pripažintą gryną kolageną. Tačiau pigią jų kainą lemia gamybos procesas naudojant chemikalus ir dėl to - mažesnis medžiagos grynumas su tik 80%-90% kolageno ir 10%-20% kitų medžiagų likučių. Tai galima gerai matyti pažvelgus į maistinių medžiagų informacijoje nurodomą baltymų kiekį (kolagenas yra baltymas).

Būkite atsargūs su kolagenais, kur gamybos procesas ir grynumo lygiai nėra registruojami, nes dažniausiai jie gaminami naudojant pigesnį procesą, kuriame naudojamos rūgštys ir kitos cheminės medžiagos! "ICONFIT" kolagenas gaminamas specialiu būdu be chemikalų ir yra praktiškai 100% grynas, ką rodo baltymų kiekis.

"ICONFIT" hidrolizuotas kolagenas

"ICONFIT Hydrolyzed Collagen" hidrolizuoto kolageno indelyje yra 300 g (30 dienų užtenkančio) visiškai gryno hidrolizuoto kolageno, gauto iš gyvūnų, miltelių pavidalu. Rekomenduojame 10 g (matavimo semtuką) kasdien; sumaišyti su laisvai pasirinktais maisto produktais, gėrimais, kokteiliais arba suvartoti su bet kokiu norimu sportiniu gėrimu. Tai gana neutralūs milteliai, kurie labai nepakeičia maisto ar gėrimo skonio.

NB! Tinka naudoti moterims nėštumo ir žindymo laikotarpiu. Kitų priedų produkte nėra.

 

Maistinės vertės
/ 10 g / 100 g
Energetinė vertė (kJ/kcal) 170/40 1704/401
Baltymai (g)
9,9 99,5
Angliavandeniai (g) 0,0 <0,5
   iš jų cukrus (g) 0,0 <0,5
Riebalai (g) 0,0 0,1
   iš kurių sotieji riebalai(g) 0,0 0,04
Druska (g) 0,05 0,5
Daugiau informacijos
BrandICONFIT
Displayed Weight0.3 kg
Parašykite savo atsiliepimą
Jūsų Atsiliepimas apie:"ICONFIT" hidrolizuotas kolagenas

Tai maisto papildas!

Rekomenduojamos paros dozės viršyti negalima.

Maisto papildai nepakeičia įvairios mitybos.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti kambario temperatūroje, apsaugotoje nuo šviesos.

Geriausias iki data nurodyta ant pakuotės.

More from ICONFIT