OstroVit BCAA 20-1-1 400g

SKU
OVBCA2011-400
BCAA (išsišakojusios grandinės amino rūgštys) yra išsišakojusios aminorūgštys: leucinas, valinas ir izoleucinas. Šie junginiai taip vadinami dėl plačios šoninės grandinės pagal jų cheminę struktūrą. Jie priklauso egzogeninių aminorūgščių grupei, kurios yra būtinos mūsų mityboje, nes mūsų kūnas negali pats jų gaminti. Jie yra neatskiriama daugumos baltymų sintezės dalis, o daugiau nei 30% mūsų raumenų sudaro BCAA.

Neabejotina, kad BCAA vaidina pagrindinį vaidmenį mūsų mityboje ne tik sveikatos, bet ir raumenų auginimo, regeneracijos po sunkių treniruočių ir kūno riebalų mažinimo požiūriu. BCAA pasiūla turėtų būti padidinta, ypač žmonėms, kurie sunkiai treniruojasi. Didėjant fiziniam aktyvumui, didėja nepakeičiamų amino rūgščių poreikis.

Leucinas - L-leucinas - padeda sumažinti nuovargį nuovargio mažinimo laikotarpiais. Tai laikoma svarbiausia amino rūgštimi, stimuliuojančia baltymų sintezę. Tai palaiko mūsų raumenų struktūrą ir jėgą. Jis veikia kaip mTOR kinazės, pagrindinio metabolizmo kelio mūsų kūne, aktyvatorius, visų pirma atsakingas už padidėjusią naujų raumenų skaidulų sintezę. Tyrimai rodo, kad L-leucinas padidina mūsų jautrumą insulinui. Tai skatina didesnį ATP - energiją mūsų kūnui.
Savybės „OstroVit BCAA 20-1-1“

    Jie prisideda prie raumenų jėgos padidėjimo
    Vartojant BCAA pastebimas lipolizės padidėjimas, t. Y. Riebalų rūgščių oksidacijos padidėjimas - idealus priedas kūno riebalų mažinimui.
    BCAA papildai sumažina fizinį ir psichinį nuovargį po treniruotės
    Daugelis tyrimų vieningai nurodo antikatabolinį poveikį (tai sukėlė baltymų skaidymąsi raumenų audinyje).
    BCAA naudojimas kaip energijos šaltinis - taupo raumenų glikogeną
    Įrodytas neurotransmiterių reguliavimas

REKOMENDUOJAMAS NAUDOJIMAS 
Vieną 10,5 g produkto porciją (2 samtelius) ištirpinkite purtyklėje 250 ml vandens. Treniruočių dienomis gerkite po vieną porciją per dieną prieš arba po treniruotės. Ne treniruočių dienomis po porcijos paimkite vieną porciją.

100g 1 porcija% RWS
L-leucinas 57,14 g 6000 mg
L-izoleucinas 2,857 g 300 mg
L-valinas 2,857 g 300 mg
17,90 €
Sandėlyje
Daugiau informacijos
BrandOstroVit
Parašykite savo atsiliepimą
Jūsų Atsiliepimas apie:OstroVit BCAA 20-1-1 400g

Tai maisto papildas!

Rekomenduojamos paros dozės viršyti negalima.

Maisto papildai nepakeičia įvairios mitybos.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

Laikyti kambario temperatūroje, apsaugotoje nuo šviesos.

Geriausias iki data nurodyta ant pakuotės.

More from OstroVit